Place2BU

Place2BU is een woonplek met een mix van statushouders, jongeren en mensen die een nieuwe kans pakken. Bij Place2BU kun je zijn wie je bent. Je woont in een prettige omgeving met je buren, die je goed leert kennen en helpt waar nodig. Zij helpen jou ook wanneer jij dit nodig hebt.

Place2BU bestaat uit 490 zelfstandige één kamer studio’s verdeeld over vier woongebouwen. Daarnaast bevinden zich in deze gebouwen een aantal gemeenschappelijke ruimtes. Ongeveer de helft van deze studio’s is bedoeld voor statushouders en mensen uit de maatschappelijke opvang. De andere helft wordt bewoond door jongeren van 23 tot 35 jaar. De statushouders en mensen uit de maatschappelijke opvang ontvangen begeleiding, iedereen bij Place2BU woont zelfstandig. Place2BU bevindt zich in de woonwijk Leidsche Rijn in Utrecht.

Ben jij minimaal 23 en maximaal 35 jaar oud? Dan kan jij je op de site van Place2BU aanmelden op de wachtlijst voor Place2BU.


https://www.place2bu.nl/welkom-bij-place2bu/wat-is-place2bu/https://www.wonenbijplace2bu.nl/Help%20en%20uitleg/Reageren%20op%20een%20studio%20van%20Place2BU/Inschrijven